Top
Image Alt

The White Houseboat

Två nätter på värmländsk sjö där allt flyter.

The White Houseboat

1599kr/person per person
2 nätter

Resan kan genomföras april-oktober.

Koppla av och bli ett med naturen på denna unika och samtidigt okonstlade tvådagarsresa. Du och ditt resesällskap går, bokstavligt talat, på vattnet i en husbåt som har allt för en minnesvärd resa där allt flyter. I paketet ingår även Friendlys Värmlandskasse med våra handplockade och lokala favoritdelikatesser.

Du styr färden mot en avskild sjö omgiven av trolska skogar i södra Värmland. På vattnet finner du ditt hem för två nätter. Den bekväma husbåten inbjuder till oförglömliga upplevelser i en naturligt avkopplande miljö. Vakna och somna till vågornas kluckande. Kanske börjar och avslutar du dagarna med ett uppfriskande dopp direkt från husbåtens egna brygga? Runt sjön där husbåten ligger går en ljuvligt vacker vandringsled och i sjön finns fina möjligheter till att själv fixa dagens fångst på middagsmenyn.

I paketet ingår

Boende husbåt två nätter

Roddbåt

Friendlys Värmlandskasse med lokala delikatesser

Vår gröna guide till Värmland

På bekvämt utflyktsavstånd finns urmysiga Borgvik som bland annat bjuder på kulturhistoriska miljöer och byggnader samt lokala smak- och konstupplevelser av högsta kvalitet. Cirka två mil bort ligger soliga Karlstad med allt vad staden har att erbjuda.

Mer information om paketets innehåll

Två nätter i den unika och bekväma husbåten

Under två nätter har du och ditt sällskap privat tillgång till den gemytliga husbåten. Husbåten rymmer som mest fyra personer och har fyra sovplatser, varav en dubbelsäng (120 cm bred) och en våningssäng. I det utrustade köket som även har kylskåp, frysfack, diskmaskin, mikrovågsugn och kaffebryggare kan du tillreda välsmakande middagar när du önskar. Husbåten har även eget badrum och en härlig balkong/soldäck på taket. Sängkläder och slutstäd ingår.

Friendlys värmländska favoriter

En värmländsk välkomstpresent med våra lokala favoriter väntar på dig i husbåten. I kassen hittar du värmländska och närproducerade godsaker som choklad, chips, kakor och dryck att njuta av när andan faller på.

Roddbåt

Vill du testa fiskelyckan eller bara njuta av att ro en sväng i sjön? En roddbåt ingår under din vistelse här. Fiskekort kan köpas på plats.

Vår gröna guide till Värmland

När du bokar med oss får du guiden med våra personliga favoriter i Värmland – med tips på hur du på egen hand kan hitta till undangömda pärlor runtom i länet med hållbarhetsprägel som gemensam flagg. Den lotsar dig fram till vandringsleder och andra naturupplevelser och leder dig till bästa lokala restaurangerna och caféerna.

0 Reviews

Tillval

Saknar du något i resans grundpaket? Ange i bokningsformuläret om det är något särskilt som faller dig i smaken bland våra tillval, så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Paddla kanot, kajak eller SUP

En rogivande vacker men samtidigt fysiskt härlig aktivitet är att paddla i Sävsjön. Du kan hyra kanot, kajak eller SUP. Meddela oss om något är av intresse så återkopplar vi med mer information och kostnadsförslag.
Kostnad: Från 400 kr/person

Middagspaket i den historiska Kungskvarnen i Borgvik

Knappt en mil borg från Sävsjön finns natursköna och historiska Borgvik. Varför inte boka en kvällsmiddag i Kungskvarnens mysiga restaurang med anor från 1800-talet och en uteservering vid Borgviksälven. Välj mellan att boka en tvårätters- eller trerättersmiddag. Den välsmakande maten är hemlagad med lokala råvaror i största möjliga mån. Nötkött, lamm- och viltkött kommer från boendets egna KRAV-certifierad lantbruk och svamp och bär plockas från kringliggande skogar.
Kostnad: Från 350 kr/person

Längre vistelse

Låter den unika boplatsen och lugna miljön som något du vill ge mer än två nätter? Vi förstår dig. Ange din extra önskade reslängd i formuläret!

Betalning- och avbokningsvillkor

Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
*Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
*Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

Avbokningsvillkor

Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

Allmänna resevillkor

För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

Frånpris (prisexempel)

Frånpriset 1599 kr/person är räknat på att fyra personer bor i husbåten och inkluderar samtliga aktiviteter/måltider som ingår i resepaketets grundutbud, exklusive eventuella tillval.
You don't have permission to register