Top
Image Alt

Weekendresa: Köpenhamn

Sprudlande Köpenhamn når du snabbt och enkelt med tåg och passar därmed utmärkt för en weekend.

Weekendresa: Köpenhamn

per person
4-5 dagar
Sprudlande Köpenhamn är en fantastisk weekendstad som du snabbt och enkelt når med tåg. Här finns också ett stort utbud av hållbara upplevelser.

På den här weekendresan får du uppleva vårt lustfyllda grannlands färgstarka huvudstad Köpenhamn. Här bor du på ett av våra miljömedvetna hotell, som alla på ett lustfyllt och medvetet sätt tar ut svängarna, och får dig att känna dig som hemma.

Smidig tågweekend till Köpenhamn

Du njuter av Köpenhamn på det sätt du önskar. I vår resguide tipsar vi även om våra favoriter i Köpenhamns digra utbud av ekologiska restauranger, lokala matmarknader och second hand-butiker du absolut inte får missa.

Lätt att göra rätt med grön helhetslösning

I vår gröna helhetslösning ordnar vi med allt det praktiska kring bokning av tåg, boenden och aktiviteter. Du kan istället fokusera på att se fram emot resans alla upplevelser. När du bokar resan delar vi med oss av våra personliga, klimatsmarta, favoriter och insidertips. Och på tal om klimatsmart. När du väljer oss för din Köpenhamn-weekend minskar du dina koldioxidutsläpp rejält för transporten jämfört med om du hade valt flyget.

Gör en intresseanmälan redan nu!

Håll dig uppdaterad om när resan går att boka genom att göra en intresseanmälan i formuläret här på sidan.

0 Reviews

  Resplan

  1
  Dag 1: Mot färgstarka Köpenhamn
  Du väljer när och från vilken station du vill åka. Tåget går direkt mot din weekenddestination Köpenhamn. Du behöver inte kånka långt med packningen utan checkar in på något av våra boenden med miljöinriktning i nära anslutning till centralstationen Hovedbanegård.
  2
  Dag 2-3: Köpenhamn all day and night
  Du njuter av Köpenhamn på det sätt du önskar. I vår resguide tipsar vi även om våra favoriter i Köpenhamns rejäla utbud av ekologiska restauranger, lokala matmarknader och second hand-butiker du absolut inte får missa.
  3
  Dag 4: Hemresa
  Hur kan en weekend gå så snabbt? Jo, vi får ge det klassiska svaret - "tiden går fort när du har roligt". Efter en riklig och välsmakande ekologisk frukost sätter du dig på tåget och rullar hemåt igen. Kanske har du tid att fundera på när det ska bli en favorit i repris?
  You don't have permission to register