Top
Image Alt

Skärgårdstemplet vid horisonten

Upplev ett unikt A-frame house i skärgårdsmiljö med panoramavy över Vänern.

Skärgårdstemplet vid horisonten

1499kr/person per person
2 nätter
Med utblick över Vänerns till synes ändlösa havslika horisont lämnar du vardagen för en två dagars himlalik upplevelse. Du bor i ett unikt A-frame house med läckert färgade fönsterdetaljer och panoramavy över sjön och upptäcker platsen hållbart från första till sista stund med utomhusmatlagning, svalkande bad och skönt häng på trädäck som gudomliga ingredienser.

Det täljda skärgårdstemplet ligger i västra Värmland, sisådär 50 nära minuter från Karlstad, men med en känsla av att befinna sig långt från stadens ljus. Här lyser istället stället upp med hjälp av solen som riktmärke, som kastar reflektioner mot fyren med anor från 1800-talet. Livet runt ditt A-frame house är ett naturligt lugn som ramas in med utomhusmatlagning på utekök och grillplats, friska bad och stilla roddbåt- och kanotturer.

I paketet ingår

Boende två nätter i naturboende

Tillgång till grillplats och trangiakök

Tillgång till till kanot, roddbåt och flytvästar

Tillgång till trädäck med matplats och sjöutsikt

Vår gröna guide till Värmland

Mer information om paketets innehåll

Boende två nätter i naturboende

A-frame house-byggnaden ligger på en klippa med Vänerhavet som närmsta granne. Inne i mysiga, gemytliga, skärgårdstemplet finns plats för två personer och naturboendet har, förutom sina kyrklika fönster, också läcker panorama öster ut mot sjön. Sänglinnen tar du med på egen hand medan täcke/kunde finns på plats. Utedusch, utediskänk utetoalett (utedass med rinnande vatten) samt kyl och frys finns på cirka 10-25 meters avstånd från stugan. Utanför dörren inbjuder det stora trädäcket till en kombination av matplats och solnedgångshäng.

Tillgång till grillplats och trangiakök

Vacker miljö och utomhusmatlagning. Kan det bli så mycket bättre? Under din tvådagarsvistelse har du grillplatsen (som du har exklusiv tillgång till) som en ständigt närvarande möjlighet till att stilla hungern på bästa utomhusvis. Vill du växla tillagningssätt finns också trangiakök till hands. Köksredskap, tallrikar, bestick, muggar och utediskbänk finns att tillgå. Såväl T-sprit som grillkol finns att köpa till självkostnadspris när grill-andan faller på.

Tillgång till kanot, roddbåt och/eller eka samt flytvästar

Att ha Sveriges största sjö just utanför dörren är en lyx i sig självt och med boendets kanot och roddbåt kan du se dig omkring runt närliggande kobbar och skär. Kanske hittar du den perfekta klippan för dagens badhäng eller kvällens magiska solnedgång just runt hörnet?

Vår gröna guide till Värmland

När du bokar med oss får du guiden med våra personliga favoriter i Värmland – med tips på hur du på egen hand kan hitta till undangömda pärlor runtom i länet med hållbarhetsprägel som gemensam flagg. Den lotsar dig fram till vandringsleder och andra naturupplevelser och leder dig till bästa lokala restaurangerna och caféerna.

0 Reviews

Tillval

Ange i bokningsformuläret om du önskar något av våra tillägg till denna resa så ger vi förslag utifrån dina önskemål.

Längre vistelse

Vill du stanna längre? Vårt paketerbjudande är flexibelt och du får självklart boka till fler nätter. Ange i så fall antal extra nätter du önskar under "särskilda önskemål" i bokningsformuläret här på sidan.

Boka till fler boendetyper

Är ni ett stort sällskap som vill husera tillsammans på en egen udde? I det sagolikt vackra skärgårdsområdet finns fler charmiga boendetyper av olika karaktär. Vad sägs om att bo i en av Sveriges få beboliga fyrar, ett brygghus med bastu och spabad eller i ett båthus med rymligt loft med sjöutsikt och egen brygga? Meddela oss om i bokningsformuläret om du önskar få mer information om om fler boendemöjligheter.

Betalning- och avbokningsvillkor

Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
*Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
*Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

Avbokningsvillkor

Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

Allmänna resevillkor

För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

Frånpris (prisexempel)

Frånpriset 1499 kr/person inkluderar boende med del i naturboende samtliga aktiviteter som ingår i resepaketets grundutbud, exklusive eventuella tillval. Räkneexemplet utgår från en bokning av fyra personer.
You don't have permission to register