Top
Image Alt

Hemliga trävärlden

Två nätter av avkopplande värmländsk träglädje.

Hemliga trävärlden

2399kr/person per person
2 nätter

Resan har 18-årsgräns och kan genomföras 1 maj-30 september.

På den här resan öppnar vi dörren till en plats där det skiner av naturglädje helt i trä. Här kopplar du av under två nätter, långt bortom stadens ljus, i husbåt, trädkoja eller stuga där allt genomgående går i naturmaterial.

Beläget i västra Värmland, i en skog vid en sjö, ligger byn där du kan koppla av – och bort – från omvärlden. Närheten till naturen är alltid närvarande och du upplever platsen hållbart från första till sista stund. Här finns ingen ström eller modern utrustning, istället gör du dig bekväm med doften från eldstaden och vattnet som kluckar under dina paddlingsturer. I uteköket och på områdets grillstäder, helt fritt från engångsmaterial, tillagar du din egen mat i ett med naturen.

I paketet ingår

Naturboende, två nätter

Fria kanotturer

Tillgång till bastu

Utekök, naturlig vattenkälla och aktiviteter

Vår gröna guide till Värmland

Mer information om paketets innehåll

Boende två nätter i naturboende

Trästugor, trädkojor och husbåtar är utrustade med vedkamin, fotogenlampa och ekologiska sängkläder och linnen. Här har du gott om plats, avskildhet till andra gäster och kan på egen hand finna lugnet och bara vara. Utedusch och utedass finns på området. Alla boendetyper (stuga, koja, husbåt) är utrustade med dubbelsäng och lämpar sig för två gäster. 

Finn ro med paddling

På boendet ingår tillgång till kanoter som du får använda så mycket som du orkar och vill. Instruktioner ges från ägaren Thomas i samband med ankomst.

Ta ett värmande bastubad

Nere vid sjön ligger den vedeldade bastun som du, som gäst, får använda. Varför inte ett kvällsdopp i sjön med en efterföljande och värmande bastu?

Tillgång till utekök, naturlig vattenkälla och aktiviteter

Under din vistelse får tillgång till områdets ordnade grillstäder och vattnet från den naturliga källan. I utköket finns matlagningsutrustning som stekpannor och kastruller samt kylmöjligheter. I träbyn kan du även utmana ditt resesällskap på den uppbyggda klätterväggen. Kvickast vinner!

Vår gröna guide till Värmland

När du bokar med oss får du guiden med våra personliga favoriter i Värmland – med tips på hur du på egen hand kan hitta till undangömda pärlor runtom i länet med hållbarhetsprägel som gemensam flagg. Den lotsar dig fram till vandringsleder och andra naturupplevelser och leder dig till bästa lokala restaurangerna och caféerna.

0 Reviews

  Tillval

  Ange i bokningsformuläret om du önskar något av våra tillägg till denna resa så ger vi förslag utifrån dina önskemål.

  Transport

  Vi hjälper dig gärna att boka klimatsmart transport hela vägen till Värmlands gömda träby. Det går dagligen lokalbuss som gör det möjligt att, om tiden på dygnet passar, ta sig hit kollektivt. Meddela oss varifrån du åker så ger vi förslag på resrutt och ordnar med bokning av biljetter.

  Längre vistelse

  Vill du stanna längre? Vårt paketerbjudande är flexibelt och du får självklart boka till fler nätter. Ange i så fall antal extra nätter du önskar under "särskilda önskemål" i bokningsformuläret här på sidan.

  Betalning- och avbokningsvillkor

  Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

  Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
  *Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

  Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
  *Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
  Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

  Avbokningsvillkor

  Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

  Allmänna resevillkor

  För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

  Frånpris (prisexempel)

  Frånpriset 2399 kr/person inkluderar del i naturboende och samtliga aktiviteter som ingår i resepaketets grundutbud, exklusive eventuella tillval. Räkneexemplet utgår från en bokning av två personer i stuga eller trädkoja.
  You don't have permission to register