Top
Image Alt

Fy bubblan vad fint

En natt på första parkett till naturens skådespel i Dalarna.

Fy bubblan vad fint

1399kr/person per person
1 natt
Det här paketet kan bokas under juni, juli och augusti. 
Sova inne fast det känns som ute. Det är essensen av den unika upplevelsen du får vara med om när du beger dig till den lilla sjön just utanför Leksand i Dalarna. Här bor du vid vattnet i en stilla skogsmiljö med egen strand, roddbåt och rogivande tystnad som sällskap.

Det sällsynta dubbelrummet i skogsbrynet är det enda i sin sort på området och här trängs du inte mer än med naturens beståndsdelar. Med vårt boende har du helt enkelt löst biljett till första parkett i det som kallas naturens skådespel. Om du vill byta stillheten för en stund ligger Leksandsnoret (centrum) med café- och restaurangutbud sju kilometer bort.

I paketet ingår

Naturboende en natt med egen strand

Grillplats

Egen roddbåt

Vår gröna guide till Leksand

Mer information om paketets innehåll

Boende med egen strand och 360-graders naturutsikt

Inuti boendet har du full utsikt hur du än vänder och vrider. Stjärnklara nätter här är något alldeles extra då himlen ligger helt öppen och blänker ikapp framför dina ögon. Toalett finns 100 meter bort. Inne i naturboendet finns, förutom dubbelsäng, en kaffe-/temaskin samt kylmöjligheter för eventuell medhavd mat. I boendet ryms (med hjälp av extrasängar) upp till fyra personer.

Grillplats

Nära sovplatsen finns en grillplats som du har fri tillgång till under din vistelse här.

Egen roddbåt

Vid stranden väntar roddbåten på dig och dina roddtag. Glid ut i den lilla sjön och mys i takt med det kluckande vattnet när helst du önskar.

Vår gröna guide till Leksand

Leksand och hela området kring Siljan är ett pärlband av möjliga upplevelser. När du bokar med oss får du vår gröna guide som gör att du kan semestra mer hållbart. Här delar vi med oss av våra bästa tips på naturturer i trakten och vilka familjeägda och småskaliga aktörer du inte får missa att besöka.

0 Reviews

Tillval

Saknar du något i resans grundpaket? Ange i bokningsformuläret om det är något särskilt som faller dig i smaken bland våra tillval, så anpassar vi resan efter dina önskemål.

Transport

Boendet ligger cirka sju kilometer från Leksand, och härifrån går det att ta sig med lokalbuss om tiden på dygnet är den rätta. Meddela oss i bokningsformuläret om intresse finns så undersöker vi möjligheterna för just dig.

Hyra kajak

På boendet finns möjlighet att hyra kajak som gör att du kan upptäcka sjön kombinerat med fysisk aktivitet. En win-win som lockar? Meddela oss i bokningsformuläret så låter vi det ingå i din resa.
Kostnad: Från 350 kr/kajak.

Längre vistelse

Låter den unika boplatsen och lugna miljön som något du vill ge mer än en natt? Vi förstår dig. Ange din extra önskade reslängd i formuläret!

Betalning- och avbokningsvillkor

Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se senast 72 timmar efter att du fått bokningserbjudandet.
*Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
*Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

Avbokningsvillkor

Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

Allmänna resevillkor

För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

Frånpris (prisexempel)

Frånpriset 1399 kr/person inkluderar del i dubbelrum i naturboende och samtliga aktiviteter som ingår i resepaketets grundutbud, exklusive eventuella tillval.
You don't have permission to register