Top
Image Alt

Fryksås fantastiska fäbodar

Tid för sagolika äventyr och avkoppling.

Fryksås fantastiska fäbodar

1999kr/person per person
2 nätter
Bo i timrad dalastuga i sagolik miljö med slående utsikt och koppla av i Sveriges enda fäbodrelax. Ta med dig gänget eller någon du håller kär och njut av dessa fantastiska upplevelser i Dalarna tillsammans.

På höjden, med en övernaturligt vacker utsikt över skog och Orsasjön, ligger Fryksås i en unik fäbodmiljö med anor från medeltiden. Till denna sagolika och rogivande plats som dessutom är klassad som kulturhistorisk lämning styr er resa. Här får ni i lugn och ro tid att njuta, umgås och uppleva tillsammans. Runt knuten finns otrolig natur att vandra i och genuina restauranger som serverar lokala smakupplevelser i toppklass. Några kilometer bort finns Orsa Grönklitt där ni bland annat hittar mängder av härliga vandringsleder och utomhusaktiviteter.

I paketet ingår

Två nätter i timrad dalastuga med självhushåll

Privat tillgång till Sveriges enda fäbodrelax i två timmar

Mer information om paketets innehåll

Två nätter i timrad dalastuga med självhushåll och utsikt i världsklass

Ni checkar in i en timrad stuga med slående utsikt, självhushåll och eget badrum. Stugan har byggts i klassisk dalastil av familjen Länsmans som idag driver gården och som är ättlingar till människor som hade sin fäbodrift i Fryksås fram till mitten av 1960-talet. Här finns gott om utrymme att umgås och tillreda måltider tillsammans i det välutrustade köket (om ni förstås inte väljer att äta på någon av de närliggande restaurangerna). Slutstäd och sängkläder ingår.

Koppla av för er själva i Sveriges enda fäbodrelax

Under er vistelse får ni privat tillgång till Sveriges enda fäbodrelax i två timmar. I den genuina spamiljön finns en klorfri inomhuspool, vedeldad bastu och en härlig relaxavdelning. Och som vattnet på bastuaggregatet får ni också med er guldkant i form frukt, nötter och limevatten i samband med spat. Mot extra kostnad går det också att beställa spabehadlingar som hålls på det mysiga behandlingsloftet där ni även hittar ett kurbad i koppar (se mer info under tillval). I samband med bokning stämmer vi av önskad tid och tillgänglighet för ert gemytliga fäbodrelaxande.

Tillval

Krydda vistelsen i Fryksås lite extra? Ni kan både boka till massagebehandlingar och lägga till en eller flera nätter ifall ni vill stanna längre. Läs mer under fliken ”Tillval”.

0 Reviews

  Tillval

  Saknar du något i resans grundpaket? Ange i bokningsformuläret om det är något särskilt som faller dig i smaken bland våra tillval, så anpassar vi resan efter dina önskemål.

  Spabehandlingar

  Vill ni lyxa till det lite extra under ert besök i fäbodsrelaxen! Boka till en spabehandling senast två veckor före avresa. Meddela oss om ni är intresserade av detta så återkopplar vi med spameny och priser.

  Längre vistelse

  Frykåsområdet saknar inte saker att se och göra som håller för mer än två övernattningar. Meddela oss i bokningsformuläret om du vill stanna längre än två nätter så justerar vi din reslängd.

  Betalning- och avbokningsvillkor

  Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

  Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
  *Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

  Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
  *Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
  Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

  Avbokningsvillkor

  • Vid avbokning senare än 21 dagar före bokat ankomstdatum debiteras 10% av bokningens pris.
  • Vid avbokning 20-8 dagar före bokat ankomstdatum debiteras 25% av bokningens pris.
  • Vid avbokning 7-0 dagar före bokat ankomstdatum debiteras 100% av bokningens pris.
  En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

  Resevillkor

  För denna resa gäller särskilda resevillkor som skiljer sig från våra allmänna villkor. De särskilda villkoren specificeras under "Betala din resa" och "Avbokningsvillkor" på den här sidan. För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

  Frånpris (prisexempel)

  Frånpriset 1999 kr/person gäller boende i stuga med självhushåll och inkluderar samtliga aktiviteter/måltider som ingår i resepaketets grundutbud, exklusive eventuella tillval. Räkneexemplet utgår från en bokning av fyra personer på veckodagar. Paketet kan bokas även på helger men då ingår inte fäbodrelaxen som standard.
  You don't have permission to register