Top
Image Alt

Den flytande igloon

Två nätter på klimatsmart husbåts-igloo.

Den flytande igloon

3499kr/person per person
2 nätter
Hör på den här värmIändska sagan! I västra Värmland kan du checka in på en innovativ igloo, tillika husbåt med häftigt naturläge, smart ekotänk och 180 graders-sjöutsikt. Gör resan, som funkar lika bra året om, för en minnesvärd saga som otroligt nog är sann.

Nära Årjäng, på sjön Västra Silen, väntar en upplevelse som mest troligt inte liknar något du upplevt förut. Här bor du alltså på sjön, i en bekvämt utrustad igloo, som ger komfort som ett hotellrum och som öppnar dörren till en storslagen natur som heter duga. Från sängen har du panoramautsikt över naturens skådespel som inbjuder till bad, fiske – och om årstiden klaffar – längdskidor och långfärdsskridskor. Boendet drivs på el från solceller/biobränsle.

I paketet ingår

Husbåts-igloo, två nätter

Vår gröna guide till Värmland

Mer information om paketets innehåll

Två nätter på husbåts-igloo

Boendet har stora fönster som ger härlig utblick över sjö och natur och kommer med bekvämlighet i form av dubbelsäng, ekotoalett, gasspis och husgeråd för matlagning. Sängkläder ingår och för att underlätta en vistelse utomhus medföljer även bord, stolar, grillmaterial och ispiggar. Sommarhalvåret ligger igloon på vattnet med tillhörande brygga och en elmotor som gör att du kan ta en tur på sjön. Under vintern bor igloon på isen.

Vår gröna guide till Värmland

I vår gröna guide, som du får före avfärd, delar vi med oss av våra favoriter i Värmland som alla har hållbarhet som en gemensam nämnare. Den leder dig fram till vandringsleder, utvalda caféer och restauranger. Tipsen i guiden lotsar fram till familjeägda aktörer och gör att du aktivt kan bidra till den småskaliga besöksnäringen i länet.

0 Reviews

  Tillval

  Ange i bokningsformuläret om du önskar något av våra tillägg till denna resa så ger vi förslag utifrån dina önskemål.

  Längre vistelse

  Vill du stanna längre? Vårt paketerbjudande är flexibelt och du får självklart boka till fler nätter. Ange i så fall antal extra nätter du önskar under "särskilda önskemål" i bokningsformuläret här på sidan.

  Betalning- och avbokningsvillkor

  Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

  Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
  *Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

  Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
  *Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
  Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

  Avbokningsvillkor

  Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

  Allmänna resevillkor

  För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

  Frånpris (prisexempel)

  Frånpriset 3 499 kr/person inkluderar boende i husbåts-igloo under två nätter, exklusive eventuella tillval. Räkneexemplet utgår från en bokning av två personer.
  You don't have permission to register