Top
Image Alt

Blåbergens glamping

En natt på lantligt andningshål, fullt av naturligt lugn och långt från stress.

Blåbergens glamping

1399kr/person per person
1 natt

Resan kan genomföras maj-september.

Letar du efter ett lantligt andningshål, fullt av naturligt lugn och långt från stress? Dåså. På den här resan tar du grusvägen till en glamping med bedårande blånande Kilsbergen som fotogenisk fond. Gårdscharm på närkingska blir inte bättre än så här.

Behändigt nära Örebro men med 100 procentig på landet-känsla ligger glampingen där du bekvämt och i ett med naturen upplever vyerna av fagra fält, blånande berg och stressänkande skog genom tältduken. Här råder lugnet och det är bara att hänga med. På gårdens arealer finns totalt fem glampingtält, utspridda för vilsam avskildhet. Den familjära miljön får också sin guldkant genom eget mikrobryggeri och länets enda hamam-bad.

I paketet ingår

En natt i glampingtält

Vegetarisk grillmiddag

Frukostkorg

Mer information om paketets innehåll

Boende en natt i glampingtält

Glampingcamps finns för både fyra och två personer, och vissa av tälten tillåter även entré för fyrbenta vänner. Och glöm allt vad traditionell och knölig tältpanik heter. Här är allt tajmat och klart, in i minsta detalj, när du kommer. Sängen är bäddad och i tältet finns bord, stolar, husgeråd och ett litet kylskåp. Utanför tältduken står en gasolgrill och väntar på att grillas. Slutstäd ingår i övernattningen.

Vegetariskt middagspaket med närproducerad grilloumi

Från närliggande Nora kommer grillosten som tillsammans med bröd och grönsaker formar kvällsmåltiden. När andan faller på ordnar ni själva burgarmålet på grillen, som finns i anslutning till tältet.

Frukostkorg

På morgonen, när ni vaknar, väntar en frestande frukostkorg med yoghurt, smörgås, pålägg, kaffe, te och juice. Ackompanjerat av fågelkvitter och soluppgång (?) är det ett mål mat som gjort för en bra start på dagen.

0 Reviews

  Tillval

  Ange i bokningsformuläret om du önskar något av våra tillägg till denna resa så ger vi förslag utifrån dina önskemål.

  Längre vistelse

  Vill du stanna längre? Vårt paketerbjudande är flexibelt och du får självklart boka till fler nätter. Ange i så fall antal extra nätter du önskar under "särskilda önskemål" i bokningsformuläret här på sidan.

  Ölprovning på gårdens mikrobryggeri

  Närproducerat och småskaligt är parollen även på gårdens mikrobryggeri som du bokstavligen kan smaka på under en inspirerande ölprovning. Bakom spakarna finns ägaren, tillika bryggmästaren, Robert som guidar dig genom de skummande godsakerna från tappen. Skummande 1,5-timme och sex ölsorter senare lär du inte ångra dig!
  Kostnad: Specificeras vid förfrågan (skiljer sig beroende på antal)

  Hamam-behandling

  Vill du ha hjälp med att komma ner i varv? Hjälpen är nära. Med Örebro läns enda hamam-bad är avslappningsåtgärden aldrig långt borta på boendet. Behandlingen inleds med en varm dusch och en stund i vårt sköna utomhusbubbelbad. Sedan väntar den uppvärmda marmorbänken och hamambehandlingen börjar. Under behandlingen skopas och sköljs det mjuka och varma vattnet skopas över kroppen följt av en helkroppsscrub, lödderinpackning och avslutningsvis en avslappnande massage. Reser du som par? Eftersom boendet har dubbla stenar passar behandlingen perfekt att göra samtidigt, tillsammans.
  Kostnad: Från 995 kr/person

  Betalning- och avbokningsvillkor

  Vi hoppas att du gillar vårt resepaket. Här hittar du praktisk information om hur du bokar och betalar samt våra resevillkor.

  Boka din resa

  1. Skicka en bokningsförfrågan via formuläret här på sidan.
  2. Utifrån din bokningsförfrågan skickar vi ett bokningserbjudande med exakt prisuppgift och mer information om boendet och din resa. Bokningserbjudandet gäller så länge tillgänglighet på boendet kan erbjudas.
  3. Du bekräftar resan genom att svara “JA” till info@friendlytravel.se.
  *Om det visar sig att någon del i paketet ej är tillgängligt under dina valda datum ger vi förslag på likvärdigt alternativ.

  Betala din resa

  1. Du betalar 20 procent av resans totalpris inom fem dagar från bekräftad bokning.
  2. Du betalar resterande 80 procent av resans totalpris senast sju dagar före avresa.
  *Vid bokning senare än 14 dagar före avresa betalas hela resans pris inom fem dagar eller enligt det förfallodatum som specificeras i din bokningsbekräftelse.
  Samtliga betalningar gör du till Bankgiro 5435-5839 eller till swishnummer 123 559 37 02.

  Avbokningsvillkor

  Kostnadsfri avbokning gäller till och med sju dagar före avresa. Då återbetalas hela resans belopp, exklusive eventuella transportbiljetter som i normalfallet inte är återbetalningsbara. Vid avbeställning senare än sju dagar före avresa betalar du hela resans pris. En eventuell avbokning ska meddelas info@friendlytravel.se.

  Allmänna resevillkor

  För fullständiga villkor för denna resa - se våra allmänna resevillkor.

  Frånpris (prisexempel)

  Frånpriset 1399 kr/person inkluderar boende i glampingtält under en natt, exklusive eventuella tillval. Räkneexemplet utgår från en bokning av två personer.
  You don't have permission to register