Top
Image Alt

Big city life

En resa – fyra huvudstäder.

Big city life

per person
7-10 dagar
En resa – fyra huvudstäder. Det är den korta summeringen av vår kommande tågvänliga storstadstripp där den mångfacetterade linupen består av Köpenhamn, Berlin, Prag och Wien. Tågluff blir inte enklare än så här!

Under en dryg vecka får du uppleva våra tågvänliga stortstadsfavoriter på ett genuint sätt. På alla resans destinationer bor du hos våra miljömedvetna samarbetsboenden.

Oförglömliga storstäder

Du gör mest troligt ditt första uppehåll i färgstarka Köpenhamn och strögar dig fram genom stadens lustfyllda kvarter. Coola Berlin blir nästa destination där utbudet av spännande och annorlunda upplevelser är oändligt. Tåget tar dig vidare till sköna Prag som charmar dig med sina vidunderliga utsikter, mästerliga arkitektur och grönskande parker. I pampiga Wien känner du dig som en kunglighet bland stadens alla vackra slott och byggnader. Fylld av intryck och upplevelser sover du dig sedan hemåt genom Tyskland och Danmark.

Grön helhetslösning förenklar din resa

I vår gröna helhetslösning ordnar vi med allt det praktiska kring bokning av tåg, boenden och aktiviteter – så att du kan njuta av resans upplevelser. När du senare kommer att kunna slutföra din bokning av resan har vi sagt vi hej, hej till samtliga samarbetspartners för att du ska kan vara trygg med det som väntar.

När du väljer vår Big city-life-tur minskar du dina koldioxidutsläpp rejält för transporten jämfört med om du skulle tagit flyget direkt till Wien. Dessutom, som inte det klimatmässiga skälet vore nog, får du uppleva så mycket mer utöver slutdestination.

Intresserad? Gör en intresseanmälan redan nu!

Du kan redan nu hålla dig uppdaterad om när resan går att boka. Skicka in din intresseförfrågan idag och hoppa på tåget mot en mer hållbar framtid!

0 Reviews

  Resplan

  1
  Dag 1: Till färgstarka Köpenhamn
  Du väljer när och från vilken station du vill dra ut på din storstadsturné. Färgstarka Köpenhamn blir resans första stopp. Här bor du på ett av våra miljövänliga hotell praktiskt nära stationen. I vår resguide tipsar vi dig om våra favoriter i Köpenhamns stora utbud av ekologiska restauranger, lokala matmarknader och second hand-butiker du absolut inte får missa. Reser du från södra Sverige och snabbt vill ta dig mot sydligare breddgrader? Då kanske du vill ta dig till Hamburg redan din första resdag? Inga problem. Vi anpassar självklart din res-start, med dig i första kupé.
  2
  Dag 2-4: Coola Berlin
  Berlin erbjuder upplevelser långt utöver det vanliga. Här stannar du två nätter och bor på något av våra boenden med miljövänlig inriktning. Passa på att spana in några av Berlins alla hajpade barer och hipstriga marknader. Och missa för sjuttsingen inte att äta gott! Berlins restaurangutbud kan ta dig med till världens alla hörn och få dig att önska att den där sista tuggan aldrig skulle ta slut. Vi guidar dig till de undangömda pärlorna i kombination med de klassiska sevärdheterna.
  3
  Dag 4-6: Sköna Prag
  Det är inte få gånger vi fått svaret "Prag" på frågan om vilken som är den vackraste stad personen i fråga har besökt. Vidunderliga utsikter, mästerlig arkitektur och grönskande parker gör troligen sitt i de flesta av svaren på den frågan. Lägg där till ett utomordentligt dryckes- och matutbud till en prisvärd peng och det är inte bara ögonen som får njuta till fullo av ett besök i Prag. Även här spenderar du två nätter på något av våra miljömedvetna boenden. När du hoppat av tåget går du enkelt till de flesta av stadens alla berömda sevärdheter. Vi tipsar om våra gröna upplevelsefavoriter och delar med oss av våra hetaste restaurang- och cafétips i det ekologiska utbudet.
  4
  Dag 6-7: Pampiga Wien
  Du checkar in på ett av våra trevliga hotell med hållbar inriktning. I pampiga Wien får du inte missa Schönbrunn. Som inte är en vacker brunn utan ett ståtligt slott. I vår Wien-guide ger vi även andra insidertips på hur du upplevelser staden på bästa hållbara sätt.
  5
  Dag 7: Sov dig hemåt
  Full av intryck, och kanske en och annan godsak, tycker vi att det kan passa bra att börja sova sig hemåt. Från Wien tar du nattåget till Hamburg. På morgonen rullar tåget från Hamburg vidare till din hemreseort. Njut av resans sista färd och tänk på allt du och ditt resesällskap fått uppleva tillsammans på bara en knapp vecka. Vart går er nästa färd tro?
  You don't have permission to register