Top
Image Alt

Weekendresa: Berlin

Ta tåget till Berlin för en spännande weekend.

Weekendresa: Berlin

per person
4-5 dagar
Coola Berlin är ett spännande resmål för en weekend med tåg. Här är utbudet oändligt – häng på hajpade barer och hipstriga marknader. Frossa i goda middagar och njut av ekologiska hotellfrukostar på något av våra boenden med hållbar inriktning.

Den här tågvänliga weekendresan tar dig på ett upplevelserikt äventyr för alla sinnen till Berlin. Vi bokar in dig hos våra miljömedvetna samarbetsboenden med lokalt fokus.

Tågweekend i Berlin med spännande inslag

På nerresan blir troligen din första anhalt Hamburg – den kreativa staden som tar hållbarhet på största allvar. Vi tipsar om våra gröna favoriter av allt från restauranger och barer till matmarknader och kulturevenemang. Sedan är det äntligen dags för två nätter i coola Berlin. Vi guidar dig till de undangömda pärlorna i kombination med de klassiska sevärdheterna. På hemvägen tar du ett stopp i Köpenhamn och strögar dig fram genom stadens lustfyllda kvarter.

Enkelt med klimatsmart helhetslösning

I vår gröna helhetslösning ordnar vi med allt det praktiska kring bokning av tåg, boenden och aktiviteter – så att du istället kan fokusera på att se fram emot resans alla upplevelser. Innan du ger dig av har vi träffat alla samarbetspartners i varje stad och letat i varje undanskymt gatuhörn efter just våra favoriter – så att din resa ska bli så minnesvärd som möjligt.

När du väljer vår Berlin-weekend minskar du dina koldioxidutsläpp för transporten avsevärt jämfört med om du skulle tagit flyget direkt till Berlin. Utöver klimatsmart är det också street-smart. Varför bara resa till en destination när du kan få fyra? Tåget kan också bidra, och då menar vi inte som tidstjuv. Naturen utanför och resesällskapet innanför fönstret är inte en så dum tåg-underhållning.

Gör en intresseanmälan redan nu!

Skicka in en intresseanmälan i formuläret här på sidan så kontaktar vi dig så fort resan går att boka!

0 Reviews

  Resplan

  1
  Dag 1: Avresa mot hållbara Hamburg
  Du väljer när och från vilken station du vill coola ner dig mot en weekend i Berlin. På nervägen passar du på att spana in Hamburg. Här bor du på ett av våra boenden med lokal och ekologisk inriktning. Vi delar med oss av våra bästa tips till stadens hållbara utbud av allt från caféer, restauranger och barer till matmarknader, lokala transportmedel och kulturevenemang. Reser du inte från södra Sverige? Då kanske du vill ta ett första stopp i Köpenhamn? Det löser vi och skräddarsyr självklart din res-start, med dig i första kupé.
  2
  Dag 2-4: Boplats Berlin
  Nu är det äntligen dags för två nätter i Berlin. Du checkar in på något av våra miljömedvetna boenden. Passa på att spana in några av Berlins alla hajpade barer och hippa marknader. Och missa för allt du gör inte att äta otroligt gott! Vi delar med oss av våra bästa tips till Berlins gröna restaurangutbud och guidar dig till de undangömda pärlorna i kombination med de klassiska sevärdheterna du inte får missa.
  3
  Dag 4-5: Schysst finish i Köpenhamn
  Färden hemåt börjar. Men än är inte resan över! Sista natten på resan spenderar du i Köpenhamn på ett av våra kreativa och hållbara hotell nära stationen. Har du krafter kvar till hållbara upplevelser tipsar vi i vår resguide om våra favoriter i Köpenhamns stora utbud av ekologiska restauranger, lokala matmarknader och second hand-butiker. När du känner dig redo rullar tåget hemåt igen. Låt intrycken sjunka in och njut av tankarna på allt du hunnit med att uppleva på en weekend med tåg.
  You don't have permission to register