Top
Image Alt

Marknadsföring

Din kommunikativa partner för hållbar marknadsföring

Vi älskar hållbar kommunikation

Vi på Friendly Travel älskar inte bara hållbara resor utan också hållbar kommunikation som ger resultat. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet och många uppdragsgivare som vi hjälper med kommunikation och marknadsföring. Det kan handla om allt från kommunikationsstrategi och varumärkesarbete till att skapa innehåll och layout till digitala kanaler.

Lång erfarenhet av marknadsföring

Vi som driver Friendly Travel heter Sanna och David. Vi är utbildade inom kommunikation och marknadsföring och har bred och lång erfarenhet i mediebranschen. I vår samlade ryggsäck hittar vi bland annat jobb som chef, produktägare och produktionsledare på digital marknadsföringsbyrå, kommunikationsstrateg på webb- och social mediebyrå, kommunikatör och pressansvarig i offentlig verksamhet och content manager på digital auktionssajt.

Kommunikativ vän i stort eller smått

En kommunikativ vän i det lilla, eller stora? Det är helt upp till dig. Vår passion att göra skillnad för just ditt varumärke kommer vara detsamma. Så det håller över tid. Och gör just skillnad i det långa loppet. Vi kan vara din trygga, och operativa hand, i all kommunikation och marknadsföring på löpande basis. Vi kan också vara din-ring en-vän-lina, som tar fram allt från övergripande kommunikationsstrategi till sociala medier-copy på beställning. Och förresten, dags för ett krafttag med din hållbarhetskommunikation? Då är vi specialisterna som kan ge dig spets som särskiljer dig från konkurrenterna, utan greenwashing.

Vi kan hjälpa dig med:

Hållbarhetskommunikation

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsplan

Marknadsplan

Varumärkesplattform

Varumärkesstrategi

Strategi och handlingsplan för sociala medier

Löpande kommunikation i sociala medier

Workshops och utbildningar inom varumärke och kommunikation

Resereportage/researtiklar

Pressmeddelanden

Copy

Webbopy

Layout

Rådgivning

Projektledning

Boka ett möte!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med kommunikation och marknadsföring? Hör av dig så bokar vi ett möte och berättar mer!

    Referenser

    You don't have permission to register