Top
Värmländsk natur

Värmland

Bland djupa värmländska skogar och sjöar finns en naturlig rikedom.

Varma Värmland

Bland djupa värmländska skogar och sjöar finns en naturlig rikedom. På våra resor till Värmland kan du sola dig i glansen och upptäcka den perfekta landskapsmixen av lång och ny kulturtradition, äkta hantverk och spännande smakupplevelser.

Våra resor ger dig inblick till det som varit hemma för oss i över tio år: Värmland. Med oss hittar du till naturliga platser i länet och stöttar småskaliga arrangörer som tar ansvar för sitt avtryck på miljön. Vill du bo i timmerstuga med avskildhet, färdas på flotte längs Klarälven eller uppleva ett genuint sommarpensionat med utsikt över Fryken? Våra resor till Värmland har olika inriktning och du väljer själv vilken naturnära tur som passar dig bäst.

Äkta bemötande och upplevelser

“Sola skiner alltid i Karlstad”. Vädret är en sak som visserligen ofta stämmer, men ännu bättre stämmer den egentliga innebörden av uttrycket som uppstod efter värdshusägaren Eva Lisa Holtz alltid så “soliga” och glada bemötande. I Värmland behöver du inte förställa dig. Kom som du är och du får oftast ett leende tillbaka. Värmland är varmt och äkta, och på våra resor hit har vi valt ut våra favoritboenden och aktiviteter som limmar med den rena värmländska känslan.

Spirande konstnärssjäl och episk natur

Även naturen ler mot dig i Värmland. Här är naturen alltid nära, oavsett om du befinner dig i det södra Vänerlandskapet, de sagolika trakterna runt Sunne eller vandrar under vajande trädtoppar i västra Värmland. Det finns gott om goda utflyktsmål och i vår gröna guide, som du får när du bokar någon av våra resor, delar vi med oss av våra bästa tips med på utflyktsmål, restauranger och caféer.

Värmland väntar

Boka våra resor till Värmland

Vi har flera resor med hållbart fokus till naturnära platser i Värmland. Vilken blir din favorit?

You don't have permission to register