Top

Boka tryggt i coronatider

Med tanke på rådande coronapandemi har vi full förståelse för att det kan kännas osäkert att planera för en kommande resa. För att du ska känna dig trygg med att boka en resa som du kan se fram emot i dessa tider har vi därför just nu mer flexibla avbokningsvillkor än vanligt. Det innebär att du kan avboka de flesta av våra resor kostnadsfritt till och med sju dagar före avresa. Läs mer i våra allmänna resevillkor.

Vi och våra samarbetspartners följer aktivt utvecklingen och Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och riktlinjer. Våra boenden och aktivitetsarrangörer har självklart vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen. I bokningsförfarandet ger vi dig gärna mer information om vilka specifika åtgärder det boendet eller aktivitetsarrangörer du bokar vidtagit.

Möjlighet till social distans på din resa

Samtliga av våra boenden drivs småskaligt och har få rum. De ligger även i naturnära och luftiga miljöer där du kan undvika trängsel med andra. Många av våra boenden erbjuder självhushåll och egen ingång. Så du kan i princip besöka dem utan att träffa någon, om du inte vill. Ange gärna vid en bokningsförfrågan om du har några särskilda önskemål såsom självhushåll och egen ingång.

Trygga dig med försäkring

Vi vill även påminna om att det i dessa tider är extra viktigt att se över din egen reseförsäkring och säkerställa att den täcker dina behov. Du kan själv skydda dig mot kostnader vid avbeställning genom att teckna en avbeställningsförsäkring via ett reseförsäkringsbolag, via exempelvis www.erv.se.

You don't have permission to register